از این ادویه ضدپیری فوق العاده غافل نشوید
[ad_1]
دارچین حاوی مقدار قابل توجهی از ترکیبات با قوت آنتی اکسیدانی است و به همین علت با رادیکالهای آزادی که علتپیری سلولها میبشود مقابله میکند.
دارچین فعالیت مغز را افزایش میدهد و سختیهای عصبی را از بین میبرد. ترکیباتی در دارچین دیده شده است که از ابراز زوال عقل و مشخصا آلزایمر جلوگیری میکنند.
این ترکیبات شامل cinnamaldehyde, epicatechins, CEppt (Cinnamon Extract precipitate) میباشند. عصاره دارچین به طور موثر مانع انباشتگی آمیلوئید بتا و پروتئین تائو که از مشخصههای بیماری آلزایمر می باشند میبشود. این چنین دارچین مانع از تشکیل سمیت در سلولیهای سیستم عصبی در مدلهای بالینی و حیوانات آزمایشگاهی میبشود.
در واقع دارچین دارای اثرات محافظت کننده سیستم عصبی است که علتپیشگیری و کنترل استرس اکسیداتیو و پروتئینهای التهابی میبشود.
دارچین و به اختصاصی ماده موثر “سینامالدئید” به نظر میرسد ترکیب موثر و ایمن برای درمان و پیشگیری از اغاز و یا پیشرفت آلزایمر است.
در تحقیقی که توسط محققان دانشگاه راش آمریکا با همکاری مرکز پزشکی امور بازنشستگان «جیمز براون» در شیکاگو اراعه شده است بهبود در کارکرد مغز موشهای آزمایشگاهی و بهتر شدن فرآیند یادگیری در آنها بعد از منفعت گیری از درمانهای مبتنی بر دارچین بخوبی اشکار است.
این دانشمندان تاثییر درمانی فوق را مرتبط با وجود ترکیب شیمیایی «بنزوات سدیم» در دارچین میدانند.
این ترکیب وقتی آزاد میبشود که دارچین درون بدن خرد بشود. دکتر پاهان میگوید: ما درمورد این که چرا و چطور تغییراتی در مغز افرادی روی میدهد که توانایی چشمگیری در یادگیری ندارند، تا این مدت چیز بسیاری نمیدانیم.
به طور کلی در مغز افرادی که در امر یادگیری ضعف دارند سطح پروتئین GABRA۵ هیپوکامپوس بالا و در روبه رو مقدار CREB در سطح پایینی قرار دارد، اما اشکار شده که بعد از یک ماه درمان مبتنی بر دارچین این حالت به طور چشمگیری روال معکوس اشکار میکند.
این چنین اشکار شده این ادویه در پشتیبانی به افت روال پیشرفت بیماری پارکینسون نیز مؤثر است.
در مطالعهای که در موشهای مبتلا به بیماری پارکینسون انجام شد، مصرف دارچین به محافظت از نورونها پشتیبانی کرده و علتبهبود کارکرد عضلانی گردید.
یقیناً پیشنهاد میبشود دارچین از نوع سریلانکایی و نه چینی منفعت گیری بشود، چون نوع سریلانکایی دارچین حاوی ترکیبات سمی کومارینی به مقدار کمتری است. این ترکیبات بر کارکرد کبد تأثیر منفی میگذارند.
[ad_2]
منبع