آش جوشواره بجنورد طعمی بی نظیر و همانند به راویولی ایتالیایی_صبح سریع
[ad_1]
به گزارش صبح سریع
آش جوشواره خراسان شمالی با طعم گوشت و اسفناج و نعنا و حبوبات خاطرهای بهیادماندنی براتون میسازد و به حرف های محلی ها برای سلامتی زیاد سودمند است. به شما نظر می کنیم حتما این آش پر خاصیت و مقوی را که برای خمیر پیراشکی حاضر در آن شباهت بسیاری به غذای راویولی ایتالیایی دارد را درست کنید تا مشتری پرو پا قرص همیشگی آن شوید.
مواد ملزوم برای آش جوشواره بجنورد:
گوشت چرخ شده : ۲۰۰ گرم
عدس پخته : یک و نیم لیوان
اسفناج پختهشده : یک فنجان
پیاز داغ : ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار ملزوم
رازیانه : دو قاشق مرباخوری
تخم گشنیز : دو قاشق مرباخوری
جوز هندی (ساییده شده) : دو قاشق مرباخوری
خمیر پیراشکی یا خمیر آمادهی فیلو
نحوه تهیه آش جوشواره بجنورد
برای درست کردن این آش خوشمزه ابتدا یک پیاز داغ را با مقداری روغن تفت داده و به آن گوشت چرخکرده، نمک و زردچوبه را اضافه کنید بعد از مقداری تحول رنگ، مقداری آب داخل آن بریزید تا بپزد.
بعد از چند دقیقه عدس و اسفناجی که از قبل پخته اید را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و فقط نیمی از ادویه ها که شامل، تخم گشنیز، رازیانه، فلفل و جوز هندی است را به آن اضافه کنید. بعد از جا افتادن این مواد را که همان مواد میانی ما می باشد را داخل غذاساز یا میکسر بریزید تا کاملا له شود. این مواد را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود و در این زمان جوشواره ها را درست کنید.
ابتدا مقداری از خمیر را به شکل لواش نازک باز کرده و قالب بزنید و با مقداری از مواد به اندازه دلخواه داخل آنها را پر کنید و با یک لواش دیگر روی آنها را پوشانده و با منفعت گیری از چنگال روی آنها چین بیندازید یا این که خمیر را به طور لواش نازک باز کرده و به طور فاصله دار مواد روی آنها بگذارید و یک لواش دیگر روی آنها گذاشته و برش بدهید.
اکنون وقتی است که باید یک قابلمه را پر از آب کرده و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد و جوشواره ها را داخل آن بگذارید تا بپزند. ولی نباید بیشتر از حد پخته شود چون له خواهد شد، آنها را داخل آبکش ریخته و در گوشهای بگذارید.
بعد از کنار گذاشتن گوشواره ها در قابلمه ای یک نصف پیاز را در مقدار مقداری روغن تفت دهید و به آن اسفناج خام خورد شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید بعد از چند دقیقه یک لیوان آب به بقیه ادویه ها اضافه کنید و اجازه دهید که با یک لیوان آب اسفناج بپزد و جا بیفتد و سپس جوشواره ها را داخل آن بریزید و هنگامی که دو جوش خورد غذای شما آماده شده و می توانید در ظرف دلخواه سرو کرده و نوش جان کنید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]